Er komt glasvezel in Berkelland, dat is zeker!

Dorpsgenoten,

Hieronder op verzoek van de gemeente Berkelland een kort bericht van CIF over de laatste stand van zaken wat betreft de aanleg van glasvezel. Uit eerdere communicatie was wat verwarring ontstaan. Met dit bericht zit iedereen hopelijk weer op dezelfde lijn.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Haarlo’s Belang.

Er komt glasvezel in Berkelland, dat is zeker!
In december heeft CIF samen met de wethouder en de aannemer de schop al in de grond gezet. We hebben dit gedaan om u te laten zien dat de bouw van het glasvezelnetwerk in Berkelland zeker doorgaat. Maar u heeft misschien ook gemerkt dat de bouwwerkzaamheden nog niet op gang zijn gekomen. Helaas duren de voorbereidingen langer dan we vooraf hadden ingeschat.

Dit vinden wij erg vervelend, maar willen u laten weten dat we er achter de schermen hard aan werken om de bouw van het glasvezelnetwerk zo snel mogelijk te laten starten.

Aanleg
Het bouwen van een glasvezelnetwerk is een enorm project en gebeurt daarom gefaseerd. Het kan dus zijn dat het ene deel van de gemeente Berkelland, eerder gebruik kan maken van diensten dan het andere deel. Wilt meer weten over hoe de aanleg in zijn werk gaat? Dit proces hebben we hier voor u omschreven. We houden u op de hoogte van de voortgang en zodra de planning bekend is, vindt u deze op de website.

Aanmelden kan nog steeds!
Voor de bewoners die zich nog niet hebben aangemeld voor een glasvezelabonnement; het kan nog steeds! Het aanbod is ongewijzigd en bestaat uit een maandelijkse vastrechtvergoeding van  € 9,97 en een abonnement bij één van de dienstaanbieders. Omdat u zich aanmeldt na de vraagbundelingsperiode betaalt u wel een eenmalige aansluitbijdrage van € 239,00. De aanmelding verloopt via de dienstenaanbieders.

(Aanvulling gemeente Berkelland: Voor de oplettende lezer, het is wel zo dat de vastrechtvergoeding geïndexeerd is met € 0.02. Dit is echter in lijn met hetgeen destijds is afgesproken.)

PDFPRT

Reacties zijn gesloten.