Verbetering dekking van het mobiele netwerk

Dorpsgenoten,

Binnen de gemeentegrenzen zijn alle plekken waar het wenselijk is om een mast te plaatsen inmiddels wel gelocaliseerd. De volgende stap is het ter plaatse verrichten van een technisch onderzoek, zo ook in Haarlo. Na dit onderzoek worden er tekeningen gemaakt ten behoeve van de bouwvergunningsaanvraag. Daarnaast moet er ook een contract worden afgesloten met de grondeigenaar.

Het blijkt dat eerdere berichtgeving over het verbeteren van de mobiele dekking iets te optimistisch is geweest. Navraag leert dat er nog geen contract met een grondeigenaar is afgesloten en dat het technisch onderzoek nog niet heeft plaatsgevonden. Deze staan inmiddels wel op de planning maar men verwacht niet dat er voor eind maart, begin april een vergunning wordt ingediend.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Haarlo’s Belang.

PDFPRT

Reacties zijn gesloten.