Oproep van kulturhus ’t Stieltjen voor NLdoet op 16 maart 2019

Dorpsgenoten,

Het bestuur van kulturhus ’t Stieltjen heeft Haarlo’s Belang – als gebruiker van het kulturhus – benaderd met de vraag om mee te doen aan NLdoet en daarvoor een beroep te doen op vrijwilligers vanuit onze achterban.

NLdoet is de grootste vrijwilligersorganisatie van Nederland en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Wij moedigen een ieder van jullie aan om het bestuur van  het kulturhus indien mogelijk te helpen met hand- en spandiensten. Zie de oproep hieronder.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Haarlo’s Belang.

Beste bestuurders,

In het kader van de jaarlijkse NLdoet op zaterdag 16 maart 2019 willen we als bestuur van het kulturhus wederom gebruik maken van de mogelijkheid om met een bijdrage van het Oranje Fonds iets extra’s te doen aan het onderhoud van het kulturhus.

De oproepen voor vrijwilligers leveren de laatste jaren steeds minder reacties op en het groepje wordt steeds kleiner. Dat betekent ook dat we minder op zo’n dag kunnen doen en er zaken blijven liggen. Het alternatief betekent dat we op een andere wijze de werkzaamheden moeten laten uitvoeren, waardoor er extra kosten gemaakt moeten worden.

We zouden het erg op prijs stellen dat er vanuit de besturen van de gebruikers, aandacht aan deze terugloop van vrijwilligers wordt besteed. Met daarbij het verzoek om een nieuwe groep vrijwilligers hiervoor te motiveren. Zodat we de kosten voor de gebruikers zo laag mogelijk houden en nog lang van een schoon en goed onderhouden kulturhus gebruik kunnen blijven maken.

We beginnen om 9.00 uur en eindigen om 12.00 uur met een lunch voor iedereen. Geef je komst even door: (i.v.m. de lunch) secretaris@stieltjen.nl of 0545-261447

Met vriendelijke groet,
Namens stichting Kulturhus ’t Stieltjen

 

PDFPRT

Reacties zijn gesloten.