Verslag bestuursvergadering 13 december

Aanwezig: Martijn van Ginkel, Ronald Grooters, Vanessa Lappenschaar, Sanne Prinsen, Anne Prinsen, Hans van Baardwijk, Jan te Luggenhorst

Afwezig: Tineke Wantia

Opening vergadering

Eindejaarspresentjes rondbrengen

Elke jaar ontvangen de vrijwilligers van het Haarlo’s Belang een eindejaarspresentje. Dit jaar hebben we pakketjes laten maken door Marieke Hulshof. We zullen op woensdag 28 december om 19.00 uur de presentjes rondbrengen. 

Fairybell voor parkeerplaats volgend jaar

Het idee is geopperd om samen met Geesterens Belang een Fairybell in te slaan. Hierbij rekening houdende met de uitverkoop in januari. Een Fairybell van een meter of 8 is groot genoeg.

Gesprek met andere belangenverenigingen
Ronald heeft met Jolanda Luimes gesproken(Geesterens Belang). Besproken is dat Geesterens Belang, Gelselaars Belang en Haarlo’s belang met elkaar in gesprek gaan. We zullen Geesterens Belang en Gelselaars Belang uitnodigen bij Prinsen. Voorstel voor een datum is dinsdag 7 februari. 

Uitje 22 januari
Zondag 22 januari staat ons bestuursuitje gepland. De optie is om bij Brouwersnös in Groenlo te gaan eten. Ronald informeert of het mogelijk is om met 20 personen te komen eten.

Prinsenhof straatnaam
De gemeente heeft ons gevraagd om mee te denken met een nieuwe straatnaam voor plan Prinsenhof. Zie dit nieuwsbericht. Martijn heeft een online formulier aangemaakt. Hierop kunnen inwoners van Haarlo reageren. Sluitingsdatum voor deze online raadpleging is zondag 22 januari. De reacties die we ontvangen sturen we rechtstreeks door naar de gemeente. 

Mededelingen en Rondvraag

  • De volgende vergadering zullen we met Jan Lubben de situatie aan de Scholtenweg bespreken. Wat zijn de resultaten van de metingen die zijn gedaan? Concrete oplossing bedenken voor weg van rechts van De Pas en dit voorleggen aan de gemeente. Het is een gevaarlijke situatie. 
  • Buurt Willem Sluyterweg en Voshaarweg hebben geen excuusbrief ontvangen van de gemeente. Wij zijn niet tevreden over de communicatie vanuit de gemeente. Ronald stuurt een mail naar Jan Lubben. 
  • Op 13 februari om 19.30 is er een Kleine Kernen overleg. Hans en Ronald gaan namens het Haarlo’s Belang. 
PDFPRT

Reacties zijn gesloten.