Raadsbezoek 21 mei

Dinsdagavond 21 mei mochten wij de raadsleden meenemen door Haarlo. De avond trapten we af met een korte presentatie in het Kulturhus. Daarna volgde een rondleiding door Haarlo. We hebben verschillende plekken laten zien. Bij het Kulturhus deelde Bert Grooters zijn verhaal met de raad. Daarna liepen we via de Kluntjespot naar basisschool OBS De Voshaar, waar juf Rianne klaarstond om ons mee te nemen in de lesactiviteiten en ontwikkelingen, maar ook de samenwerkingen en betrokkenheid met het dorp.

Uiteraard stopten we ook bij het Playcourt, waar Kees Lerink enthousiast vertelde over de activiteiten en ontwikkelingen. Daarna hebben we de “Bakkerweide” en Prinsen bezocht, waar we warme koffie of thee kregen van Tineke. Het was een koffie-and-run, want we moesten in versnelde vaart door een grote plensbui terug naar het Kulturhus. Daar sloten we de avond af met een woordje over de opvang van Oekraïners en een dankwoord.

We hopen op deze manier Haarlo goed op de kaart te hebben gezet en een mooie indruk te hebben achtergelaten.

PDFPRT

Reacties zijn gesloten.