Glasvezel in het buitengebied

Dorpsgenoten,

De gemeenteraad van de gemeente Berkelland heeft op 8 december 2015 ingestemd met een lening aan CIF en daarmee is de realisatie van glasvezel in het buitengebied een stap dichterbij gekomen. Tijdens de info avond voor dorpsbelangenorganisaties zijn door de gemeente en de CIF de plannen toegelicht. Deze informatie is te vinden in de nieuwsbrief van de gemeente. We verwachten binnen afzienbare tijd nadere informatie over de voorgang en zullen deze dan ook hier melden.

Het is van belang dat we een deelname van 50% behalen (over geheel Berkelland gezien) om het voor een marktpartij voldoende aantrekkelijk te maken om daadwerkelijk tot aanleg over te gaan. Na het eerste jaar kan indien gewenst het abonnement zonder verdere verplichting worden opgezegd. Waarschijnlijk worden er in de komende tijd enkele informatieavonden georganiseerd.

Bij minder dan 5% van de aan te sluiten adressen zal naar een maatwerkoplossing worden gezocht. Daarvoor vindt individuele afstemming plaats.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Haarlo’s Belang.

Bijlage: Nieuwsbrief Glasvezel Buitengebied Nr 5 – 18-12-2015

 

PDFPRT

Reacties zijn gesloten.