We horen graag je mening. Jij bent toch ook voor een leefbaar Haarlo?

Sluipverkeer – Leefbaarheid – Woningbouw – Antennemast – Veiligheid – Voorzieningen

Wat vinden jullie eigenlijk van Haarlo? Van het verkeer in ons dorp? Van het verenigingsleven dat er is? Van de voorzieningen die er zijn? Haarlo’s Belang vindt het belangrijk dat ons dorp een prettige plek blijft om in te wonen en in te leven.

Wij zetten ons als bestuur graag in voor jullie belangen maar wat zijn deze belangen waard als we jullie mening niet kennen? Wij kunnen het niet alleen. Samen met jullie willen we ons dorp leefbaar houden voor iedereen. Voor nu en in de toekomst.

Wij willen jullie dan ook vragen om je emailadres met ons te delen. Dan kunnen we je zo nu en dan eens om je mening vragen, bijvoorbeeld via een enquête op onze website. Wat betekent leefbaarheid eigenlijk? Wat vind je belangrijk? Wat denk je dat moet veranderen of juist terug moet komen?

Geef daarom je emailadres door aan Haarlo’s Belang!
Ga naar: https://www.haarlosbelang.nl/aanmelden/

Doe dat ook als je denkt dat wij je emailadres toch al hebben. Wij willen je emailadres namelijk niet zonder toestemming gebruiken voor iets anders. Meld je daarom toch even aan.

PS Het grootste deel van de huishoudens in Haarlo is al lid van Haarlo’s Belang. Jullie nog niet? Voor slechts € 5,00 per jaar zijn jullie lid en steunen jullie ons aller belang.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Haarlo’s Belang.

 

PDFPRT

Reacties zijn gesloten.