Haarlo’s Belang Premie

Dorpsgenoten,

Jullie kennen misschien wel het ‘burgerinitiatief’. Dat is een goed idee/initiatief om het leven in de eigen woonomgeving te verbeteren en/of de onderlinge binding te versterken. Er is vaak uit allerlei potjes subsidie voor te krijgen maar allemaal hebben ze ook zo hun eigen voorwaarden. Soms best lastig je weg daarin te vinden.

Haarlo’s Belang wil ook graag goede initiatieven (zonder winstoogmerk) ondersteunen die het leven in Haarlo beter, leuker en aangenamer maken. Dat doen we niet door het zoveelste potje in het leven te roepen. Daar wordt het niet duidelijker van. Wij doen dat net even anders. Heb je een goed initiatief of idee? Lees hier wat Haarlo’s Belang voor je kan doen.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Haarlo’s Belang.

PDFPRT

Reacties zijn gesloten.