Berichtgeving Glasvezel Buitenaf 3 mei 2016

Dorpsgenoten,

Zie hieronder een bericht van CIF/gemeente Berkelland t.a.v. inwoners die een brief hebben ontvangen dat zij tot een ander deelgebied dan Berkelland horen.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Haarlo’s Belang.

Bijlage:

Beste bewoner van het buitengebied van Berkelland,

Zoals u heeft gehoord wil CIF binnenkort starten met de campagne Glasvezel buitenaf in Berkelland.

In de brief die u heeft ontvangen staat dat niet altijd de gemeentegrenzen kunnen worden aangehouden, maar dat regelmatig de natuurlijke grenzen worden gevolgd. Met het volgen van de natuurlijke grenzen proberen wij alle inwoners een zo scherp mogelijk aanbod te doen.

Zoals in de brief staat, heeft dit gevolgen voor uw situatie. Uw woning en/of bedrijf ligt in de gemeente Berkelland, maar uw adres wordt meegenomen bij de deelgebieden Oost-Gelre of Hof van Twente. Wij begrijpen dat dit verwarrend kan zijn en dat vinden wij vervelend.

Het goede nieuws is: CIF is u niet vergeten, u wordt nog dit jaar benaderd voor een aanbod wanneer CIF/Cogas van start gaat in Oost-Gelre en Hof van Twente. Als het zover is ontvangt u van CIF/Cogas een brief.

Wij hopen u door middel van dit bericht voldoende geïnformeerd te hebben. Heeft u toch nog vragen? Belt u dan via 088-2433800 of mailt u ons via info@glasvezelbuitenaf.nl. Onze medewerkers staan u graag te woord!

PDFPRT

Reacties zijn gesloten.