Het beste idee voor ons 50-jarig jubileum

Dorpsgenoten,

Zoals enige tijd geleden al aangekondigd hebben wij een keuze gemaakt wat betreft het beste idee voor ons 50-jarig jubileum. Om dat in uitvoering te brengen zijn er wel een paar haken en ogen maar vooral ook afhankelijkheden van derden. Dat is op zich geen punt. Wat echter wél een punt is dat zodra overleg en afstemming nodig zijn, is zoiets lastig onder de pet te houden. Wij kunnen het idee dan ook niet kant-en-klaar presenteren en willen het daarom gaandeweg de uitvoering vast bekend maken.

Wat gaat het dan worden? Veel van de inzendingen waren gericht op de jeugd. Concreet zijn er drie inzenders die hebben voorgesteld om het speelveld op de hoek Wolinkweg / Willem Sluyterweg op te knappen. Daar kunnen wij ons goed in vinden. Kortom, het beste idee is geworden: opknappen van het speelveld! Wij zullen ons hier hard voor maken. De drie winnaars zijn Henk Pardijs, familie Mark Bouwmeester en familie Arjan Prinsen!

Allereerst vraagt dat afstemming met de gemeente. Daarover zijn we reeds in gesprek. Daarnaast willen we waar mogelijk ruggespraak houden met direct betrokkenen. De daadwerkelijke uitvoering kan dus nog wel even duren. Het is nog even aftasten wat de mogelijkheden zijn en in hoeverre wij daar aan bij kunnen dragen. De eerste berichten zijn in ieder geval positief.

Wij hopen uiteraard dat er door deze actie weer een mooi, veilig en breed inzetbaar speelveld komt waar – jeugdig – Haarlo nog jaren mee vooruit kan!

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Haarlo’s Belang.

PDFPRT

Reacties zijn gesloten.