Ideeën voor een blokhut

Dorpsgenoten,

In het kader van de herinrichting van het speelveld aan de Willem Sluyterweg is er een idee geweest voor het plaatsen van een blokhut. Die zou primair bedoeld zijn om materieel in op te slaan en mensen een fatsoenlijke plek te bieden als zij daar zijn om spelende kinderen te begeleiden. Zoals ook in de jaarvergadering benoemd maken direct omwonenden zich zorgen over de negatieve gevolgen van een mogelijke hangplek.

Het bestuur van Haarlo’s Belang is om die reden op zoek naar een alternatief op een andere lokatie in de hoop het beste van deze twee werelden te kunnen combineren. Daarmee komt er geen blokhut op het speelveld. Aanvullende suggesties voor plaats en functie van een blokhut ontvangen wij graag. Dan richten wij ons nu eerst op een fraaie inrichting van het speelveld voor onze jeugd!

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Haarlo’s Belang.

PDFPRT

Reacties zijn gesloten.