Uitnodiging verkiezingsdebat over kleine kernen

Dorpsgenoten,

De belangenverenigingen van de kleine kernen in de gemeente Berkelland organiseren een verkiezingsdebat op 8 maart 2018 in de dorps-accommodatie  in Rietmolen aan de Pastoor Van Everdingenstraat 66. De avond begint om 20:00 uur. De thema’s voor het debat zijn wonen, onderwijs, buitengebied en voorzieningen; thema’s die belangrijk zijn en in alle kleine kernen spelen. Alle inwoners van Haarlo zijn welkom op deze avond.

De kleine kernen in de gemeente Berkelland zijn Rekken, Gelselaar, Geesteren, Noordijk, Rietmolen, Beltrum en Haarlo. Binnen al deze kernen zijn vragen en problemen met wonen, onderwijs, buitengebied en voorzieningen. Reden waarom de gezamenlijke dorpsbelangenverenigingen besloten, in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen, een verkiezingsdebat te organiseren. Hiervoor zijn alle politieke partijen in Berkelland uitgenodigd. De belangenverenigingen hebben gekozen voor een debat tussen de partijen aan de hand van stellingen. Het is dus geen debat met de zaal. Het debat wordt geleid door een debatleider. Iedere partij krijgt gelijke kansen haar standpunten in te brengen.

Om een indicatie te hebben van het aantal bezoekers uit Haarlo verzoeken wij u zich aan te melden via een mailbericht naar e.j.te.luggenhorst@haarlosbelang.nl.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Haarlo’s Belang.

PDFPRT

Reacties zijn gesloten.