Midzomerwandeltocht 2018

Hallo bezoeker,

Op zondag 24 juni kunt u in Haarlo deelnemen aan de Midzomerwandeltocht. De wandelafstanden zijn 10, 15 en 20 km. U kunt starten tussen 9:00 en 13:00 uur (langste afstand tot 11:00 uur) bij Kulturhus ’t Stieltjen aan de Wolinkweg 12 in Haarlo. De kosten zijn € 2, – per deelnemer.

De Midzomerwandeltocht wordt georganiseerd door Haarlo’s Belang.

De wandeling is bewegwijzerd en voert u door het buitengebied van Haarlo. Onderweg is er een rustpunt. De verschillende afstanden maken de wandeling een uitdaging voor zowel de geoefende als de gelegenheidswandelaar. Alle wandelingen starten en eindigen bij het Kulturhus in Haarlo. Daar kunt u uw auto parkeren (gratis) en wat drinken.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Haarlo’s Belang.

PDFPRT

4 reacties

 1. Jammer dat er niet aan de kinderen is gedacht met een kortere route

 2. Tineke Wantia - Lerink

  Beste Annemarie,

  Hartelijk dank voor je reactie. Wat een goed idee, we kunnen dit voor volgend jaar wellicht meenemen in de organisatie. Heb je hier ervaring mee? Kunnen we je eventueel benaderen om te helpen in de organisatie?

  Met vriendelijke groet,
  Tineke Wantia – Lerink (bestuurslid Haarlo’s Belang).

 3. Sandra Hendriks

  Mag de hond ook mee met de midzomer wandeltocht a.s zondag?

 4. Hallo,

  In het algemeen is men wat betreft hondenbezit gehouden aan de Algemene Plaatselijke Verordening van de gemeente Berkelland. Vanuit Haarlo’s Belang is er geen bezwaar tegen het meenemen van de hond tijdens de Midzomerwandeltocht. Veel plezier!

  Met vriendelijke groeten,
  Peter Visser
  Secretaris Haarlo’s Belang.

Reageren is niet mogelijk