Belangstelling voor Midzomerwandeltocht 2019

Dorpsgenoten,

Een aantal van jullie heeft zéker meegedaan aan de jaarlijkse Midzomerwandeltocht eind juni en verder hebben we uiteraard ook veel deelnemers van elders gezien. Voor lokale toeristen was dit natuurlijk ook een leuk uitstapje.

Ondanks de enorme hitte was er toch een flinke opkomst. Er kon worden ingeschreven op een drietal afstanden. Van een relaxte 10 kilometer of een stevige 15 kilometer tot een pittige 20 kilometer voor de geoefende wandelaars.

Op alle afstanden kwam men een rustpunt tegen, alwaar een versnapering en wat drinken stonden te wachten. Deze welkome opkikkers werden ons aangeboden door Plus Retail als sponsor van dit evenement. Wij willen hen hier hartelijk voor danken!

Rustpunt Midzomerwandeltocht

Rustpunt Midzomerwandeltocht

Hopelijk zien wij elkaar volgend jaar weer!

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Haarlo’s Belang.

Sponsoring Midzomerwandeltocht

Sponsoring Midzomerwandeltocht door Plus Retail

 

PDFPRT

Reacties zijn gesloten.