24 woningen op locatie Prinsen, horecavoorziening blijft bestaan.

Gemeente Berkelland stemt in met de bouwplannen op locatie Prinsen. Hierbij gaat het om het grond naast en achter het horecabedrijf. Het café-restaurant, terras, hotel en kleine zaal blijven bestaan. De horecazaak wordt in een verkleinde vorm voortgezet. Men is nog op zoek naar huurders voor het horecagedeelte. (Bij interesse of meer informatie over de huur, zie: https://klaassenbv.nl/detail/BOGDetail.aspx?RecID=33790469)

Het huidige concept betreft de realisatie van 24 woningen op het zogenoemde ‘De Prinsenhof’. Het idee is om diverse type woningen te realiseren. Denk aan starters-, levensloop- en vrijstaande woningen. De 24 woningen zullen in twee fases worden gerealiseerd. In de eerste fase zal er gestart worden met de bouw van 15 woningen. Over de startdatum van fase 1 is nog niets bekend.

Door de instemming van Gemeente Berkelland op het verzoek voor het bouwen van 24 woningen op locatie Prinsen, kan er verder worden gewerkt aan de uitwerkingen van het gehele woningplan.

Vanuit Haarlo’s Belang zien wij de bouwplannen als een positieve ontwikkeling voor de leefbaarheid in Haarlo. Haarlo’s Belang en werkgroep Leefbaarheid gaan kijken hoe zij nauw samen kunnen werken met Arenberg invest BV binnen deze nieuwe ontwikkelingen in het dorp.

Benieuwd naar het bouwplan?
Download hier

Meer informatie over de woningbouw op locatie prinsen, bekijk het artikel op nieuwsuitberkelland.nl 

PDFPRT

Reacties zijn gesloten.