Online enquête ‘Supermarkt Haarlo’ gesloten

Onlangs is er een enquête verspreid over de komst van een supermarkt in Haarlo. Het bericht is terug te lezen via deze link. De enquête is inmiddels gesloten.

Er is veel respons geweest op de enquête. Via deze weg willen we iedereen bedanken voor zijn of haar deelname. De meerderheid van de stemmen geeft aan positief te staan tegenover de komst van een supermarkt in Haarlo. De enquête is gedaan om te peilen hoe de bevolking denkt over een supermarkt in Haarlo. Dat de meerderheid positief is betekend niet automatisch dat de supermarkt er ook daadwerkelijk zal komen. We zullen de resultaten delen en bespreken met de projectontwikkelaar van Prinsenhof. Vanuit daar zal er worden gekeken of het opzetten van een supermarkt rendabel is. Zodra er meer bekend is over dit initiatief zullen wij dit delen middels de website. 

PDFPRT

Reacties zijn gesloten.