Bericht vanuit organisatie PZF

Namens organisatie PZF het volgende bericht:

“Beste dorpsgenoten

Met veel genoegen en voldoening kijken wij terug op een zeer geslaagd PZF 2021!

Het doet de organisatie goed dat zo veel vrijwilligers de helpende hand hebben geboden, hulp met op en afbouwen, sponsoren voor leveren en tot beschikking stellen van goederen en materieel. De Berkelkapel die direct enthousiast was en een perfecte show gaf. Natuurlijk ook de enorme kudde geel die het publiek voorzien van een drankje, hamburger Henkie, Braadworst Patrick en siepeltjes Richard voor het vaste voedsel, en zelfs leden van het zomerfeest die ons uit de brand hielpen! Mooi om te horen dat iedereen zich heeft vermaakt en lovende worden uit, dit doet ons als bestuur echt goed en motiveert enorm!, zeker na dit vreemde jaar waar wij ook nog veel energie in de omgevingsvergunning en evenementenvergunning moesten steken om maar te zwijgen van de stikstofberekening! Nu is het nagenieten en weer vooruit kijken wat wij voor volgend jaar moeten organiseren, mochten er mensen zijn die een idee hebben laat het ons weten, misschien kunnen wij er wat mee.

Allen dank die dit mooie weekend hebben geholpen om dit tot stand te brengen en laten wij nu hopen dat Het zomerfeest bestuur ook de hulp krijgt die het verdiend, organiseren is best leuk maar vooral als je ook de beloning van het publiek krijgt

Kom op mensen met zijn allen de schouders er onder dit weekend laat zien dat het mogelijk is!

Bestuur stichting PZF”

PDFPRT

Reacties zijn gesloten.