Update project Prinsenhof

Dinsdag 22 maart heeft er een inloopavond plaatsgevonden voor omwonenden van het project Prinsenhof. Deze inloopavond werd georganiseerd door Constabiel. Die dit in opdracht heeft gedaan van de projectontwikkelaar. Tijdens deze avond zijn kaartjes van de indeling van nieuwe woonwijk Prinsenhof, zogenaamde ‘vlekkenplannen’, getoond aan de aanwezigen.

Het Haarlo’s Belang heeft tegelijk met de rest van de genodigden hiervan kennis genomen. De plannen zijn nog in ontwikkeling en er kunnen natuurlijk zaken veranderen, ondanks dat willen we de huidige stand van zaken graag delen met de rest van Haarlo. In overleg met Constabiel zijn de documenten vrijgegeven voor publicatie. Deze kun je hieronder vinden.

Het Haarlo’s Belang is zelf geen partij in de plannen en heeft hier ook geen invloed op. Wij vinden het belangrijk dat zo veel mogelijk inwoners kennis kunnen nemen van de huidige stand van zaken rondom de ontwikkeling van het Prinsenhof.

We hebben het volgende bericht ontvangen van Constabiel die we met jullie mogen delen:
“Naar aanleiding van de omwonenden avond op 22 maart hierbij het concept vlekkenplan voor de bouw van de woningen op locatie Prinsen in Haarlo. De al ontvangen feedback tijdens de bijeenkomst van de omwonenden, op de vorige versie van het vlekkenplan, is al (gedeeltelijk) verwerkt in dit concept.

Ondanks dat we willen benadrukken dat deze tekeningen nog de status concept/voorlopig heeft en er nog geen goedkeuring van de gemeente is, is afgesproken om via deze website toch het meest actuele plan te delen met de inwoners van Haarlo. De komende weken gaan we in overleg met de gemeente en overige belanghebbenden om tot een definitief plan te komen. De verwachting is dat het getoonde plan nog mogelijk zal gaan wijzigen. Zodra er een nieuw aangepast of gewijzigd plan beschikbaar is zullen we deze zo snel als mogelijk proberen te delen via deze website.

210332-BD000-Eb_Situatie.pdf
210332-BD003g_Situatie – groot.pdf

Voor vragen over de concept plannen kun je contact opnemen met Constabiel via info@constabiel.nl.

 

PDFPRT

Reacties zijn gesloten.