Cheque uit ‘De Brandkaste’ voor playcourt Haarlo

De afgelopen twee jaar is een groep initiatiefnemers uit Haarlo bezig geweest met het opzetten van een multifunctioneel playcourt op Sportpark De Berkel in Haarlo. Tennisvereniging Haarlo stelt één van de twee banen beschikbaar om te transformeren tot multifunctioneel playcourt. Dit veld is geschikt voor meerdere sporten o.a. voetbal, tennis, volleybal en gehandicaptensport. Meer informatie over de playcourt is te vinden op de website van Sp Haarlo.

Vrijdag 18 maart heeft Marcel Lankwarden (Eén van de initiatiefnemers Playcourt project) en Ronald Grooters (Voorzitter Haarlo’s Belang) een cheque in ontvangst mogen nemen van het OVM initiatief ‘De Brandkaste’. Met deze cheque is het mogelijk om ook de bestrating van en naar de playcourt te realiseren. Zodat de playcourt ook makkelijk toegankelijk wordt voor hulpdiensten en mensen met een beperking. Via deze weg willen we nogmaals OVM bedanken voor de schenking van dit mooie bedrag.

PDFPRT

Reacties zijn gesloten.