Burgers Inn als opvanglocatie voor Oekraïners

Om Oekraïense vluchtelingen op te vangen in Berkelland heeft de gemeente gekeken naar geschikte opvanglocaties. Eén daarvan is Burgers Inn in Haarlo. Dit pand zal voor een langere tijd beschikbaar worden gesteld als opvanglocatie. Er is plek voor maximaal 17 vluchtelingen. De gemeente zorgt voor de inrichting van het pand. De verwachting is dat na Hemelvaartsdag de eerste vluchtelingen al opgevangen kunnen worden.

Omwonenden ontvangen deze week een brief van de gemeente. Je kunt de brief ook via deze link bekijken.

Mocht je vragen hebben kun je contact opnemen met de gemeente via oekraine@gemeenteberkelland.nl.

Wij willen de Oekraïense vluchtelingen een warm welkom geven en zullen informeren bij de Gemeente of we hierin iets kunnen betekenen. Wil je ook een warm hart toedragen? Download en print deze poster en plak het op je raam.

PDFPRT

Reacties zijn gesloten.