Wij zoeken jou!

Ben jij:

  • Een enthousiaste inwoner van Haarlo
  • Op zoek naar wat meer binding met het dorp
  • Iemand die graag ondersteuning biedt aan diverse initiatieven in Haarlo
  • Gemotiveerd om een bijdrage te leveren aan het verbeteren van het dorp
  • In voor een beetje humor op zijn tijd?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Word lid van het leukste bestuur van Haarlo. 🙂

We hebben een divers bestuur van jong naar oud. Wegens het aftreden van drie bestuursleden zijn we op zoek naar nieuwe enthousiaste bestuursleden. We vinden het belangrijk dat ieder doet wat hij of zij leuk vindt. Huidige projecten die lopen zijn: vernieuwing speeltuinen in Haarlo, leefbaarheid Haarlo i.s.m. de leefbaarheid groep, energietransitie en herijking RODE beleid en het organiseren van diverse activiteiten.

We vergaderen 1x in de maand. Meestal op dinsdagavond. Van 19.30 uur tot ongeveer 22.00 uur.

Heb je interesse en wil je vrijblijvend een keer een vergadering bijwonen? Dat mag. Meld je aan bij Anne Prinsen via secretaris@haarlosbelang.nl. En dan maken wij plek voor jou bij de eerst volgende vergadering.

Tot snel!

PDFPRT

Reacties zijn gesloten.