Uitnodiging ontwerp groenvoorziening Haarlo

Beste inwoner van Haarlo,

De afgelopen maanden is er samen met de initiatiefnemer en de gemeente hard gewerkt om een mooi ontwerp te maken voor de groenvoorziening in Haarlo. Tijdens de ledenvergadering hebben we al het een en ander hierover toegelicht. Het is nu tijd om het ontwerp aan jullie te presenteren en waardevolle feedback te verzamelen. We willen graag dat de groenvoorziening voldoet aan de behoeften en wensen van de bewoners van Haarlo. Laten we samenwerken aan een prachtige groenvoorziening voor Haarlo. We nodigen jullie dan ook graag uit voor een informatiebijeenkomst:

  • Datum: 29 augustus 2023
  • Tijd: 19:30 t/m 21:00 uur
  • Locatie: ’t Stieltjen in Haarlo

Tijdens de bijeenkomst zullen de gemeente, het bestuur van Haarlo’s Belang en de initiatiefnemer het ontwerp presenteren en toelichten. Ook is ID Groen aanwezig, zij zullen uiteindelijk de realisatie doen. Er wordt de gelegenheid gegeven om vragen te stellen en ideeën te delen.

Aanmelden voor deze informatieavond is niet nodig.

 

PDFPRT

Reacties zijn gesloten.