Kernpunten verslag bestuursvergadering 11 april 2016

Verslag ledenvergadering 2016 ( evaluatie en actiepunten )
Aan het verslag moet worden toegevoegd: Komen de paaltjes aan de Scholtenweg terug?

Herinrichting kom Haarlo
De chicane aan de Scholtenweg werkt verkeersremmend bij voldoende verkeersaanbod. De grasbetonklinkers aan de Scholtenweg zijn ook gelegd. Gerrit informeert bij de gemeente of de paaltjes aan de Scholtenweg teruggeplaatst worden. (inmiddels van de gemeente bericht ontvangen dat de paaltjes op tekening staan en dus terug komen).

Bijeenkomst “Hartveilig wonen”en “Glasvezel buitengebied” 14-04-2016
Donderdag 14 april zijn er om 19:30 uur twee bijeenkomsten in het gemeentehuis waar een afvaardiging van het bestuur van Haarlo’s Belang aanwezig moet zijn. Gerrit en Bertie gaan naar de bijeenkomst van Hartveilig wonen en Peter en Pieter gaan naar de bijeenkomst van Glasvezel buitengebied. Van beide bijeenkomsten komt binnenkort informatie op de website.

Agendapunten voor overleg met college
Donderdag 23 juni om 19:30 is het overleg van Haarlo’s Belang met een afvaardiging van het college van de gemeente Berkelland. Een lijst met bespreekpunten voor die avond wordt nog gemaakt.

Wandeltocht 2016, welke acties op korte termijn
Acties die op korte termijn moeten gebeuren voor de midzomerwandeltocht van 26 juni 2016 zijn besproken.

Haarlo’s Belang 50 jaar
De ideeën die binnenkomen ten behoeve van het 50-jarig bestaan van Haarlo’s Belang worden in de volgende vergadering besproken.

PDFPRT

Reacties zijn gesloten.