CIF gaat glasvezel aanleggen in buitengebied Berkelland

Dorpsgenoten,

Uit de nieuwsbrief Glasvezel Buitengebied:

Het buitengebied van Berkelland krijgt glasvezel! 57,9 % van de inwoners heeft zich aangemeld voor een abonnement. Minimaal 50 % deelname was nodig om glasvezel te kunnen aanleggen. Pas de laatste twee weken nam het aantal aanmeldingen flink toe, veel mensen stelden het besluit uit tot het laatste moment. Hierdoor was het lang spannend of het benodigde aantal aanmeldingen gehaald zou worden.

Glasvezel komt er aan! Wij bedanken iedereen die zich hier voor heeft ingezet en aan bij heeft gedragen.

In het bijzonder Ellen Dijkman van de gemeente Berkelland, het projectteam van CIF, Geert Cornelissen van Decorsign (spreker op onze informatieavond), lokale dienstverleners als DPC Solutions, Electroworld, Hedan, Intercom en Obbink maar ook de folderbezorgers en lokale ondernemers, als wel iedereen die zich positief heeft uitgesproken of ingezet om dit project tot een succes te maken.

Fantastisch!

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Haarlo’s Belang.

PDFPRT

Reacties zijn gesloten.