Eénmalig afkoop vastrechtvergoeding glasvezelaansluiting

Dorpsgenoten,

Zie de berichtgeving van Glasvezel buitenaf hieronder.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Haarlo’s Belang.

 

Zoals u weet, is de aannemer begonnen met de aanleg van glasvezel in Berkelland. CIF heeft inmiddels in andere gebieden nieuwe vraagbundelingscampagnes opgestart.

Hier is het aanbod nog steeds een maandelijkse vastrechtvergoeding gecombineerd met een abonnement bij een dienstaanbieder, maar is er ook een mogelijkheid tot eenmalige afkoop van die vastrechtvergoeding geïntroduceerd.

Vanuit o.a. Berkelland hebben wij veel vragen gehad over de mogelijkheid tot eenmalige afkoop. CIF heeft daarom besloten de bestaande klanten in Berkelland tegemoet te komen en biedt nu ook hier de eenmalige afkoop aan.

Voor niet-klanten geldt eveneens het aanbod om tot 1 juli 2017 zonder aansluitkosten van € 239,= alsnog een glasvezelaansluiting (met abonnement) af te nemen.

Dit heeft ermee te maken dat we ook de niet-klanten tegemoet willen komen omdat we een andere keuze hebben gemaakt met betrekking tot het aanleggen van de huisaansluiting tot in de woning.

Hieronder nog even alles op een rijtje:

  • De hoogte van de eenmalige afkoop bedraagt €1.300,- inclusief BTW. Het bedrag is gebaseerd op de hoogte van de maandelijkse vastrechtvergoeding van € 9,97.
  • Klanten krijgen de mogelijkheid om het vastrecht alsnog af te kopen en worden geïnformeerd over de gewijzigde algemene voorwaarden. Indien een klant voor de eenmalige afkoop wil kiezen kunnen ze dit via een wijzigingsformulier aan CIF (Glasvezel buitenaf) kenbaar maken. Verstandig is om dit voor 1 juli 2017 geregeld te hebben, want dan zijn klanten er zeker van dat ze niet met dubbelen kosten komen te zitten.
  • Niet-klanten kunnen tot 1 juli alsnog een abonnement afsluiten zonder de eenmalige aansluitkosten van € 239,= te hoeven betalen.
  • Zowel klanten als niet-klanten worden geïnformeerd over de aannemer die in het gebied actief is.
  • Niet-klanten krijgen geen huisaansluiting tot in de woning gemonteerd. De glasvezel wordt tot aan de erfgrens gelegd. Wil iemand op een later moment alsnog een glasvezelaansluiting? Dan betaalt men naast de vastrechtvergoeding de eenmalige aansluitkosten van €239,-.

Vanaf 29 april a.s. valt er een brief op de deurmat bij alle bewoners in het gebied Berkelland met dit aanbod.

De aannemer maakt een planning voor de aanleg van glasvezel in Berkelland. Zodra deze bekend is, zullen wij die uiteraard op onze website plaatsen.

 

PDFPRT

Reacties zijn gesloten.