Opstart werkgroep Sluipverkeer Haarlo

Dorpsgenoten,

In navolging van de eerder gehouden enquête over het toegenomen verkeer in Haarlo is inmiddels in afstemming met de gemeente Berkelland een eerste aanzet gegeven voor het opstarten van de werkgroep Sluipverkeer Haarlo. Half januari 2018 is een verkennende bijeenkomst gepland.

De werkgroep bestaat uit dorpsgenoten die zich hier voor hebben opgegeven, een afvaardiging van Haarlo’s Belang, ambtenaren van de gemeente Berkelland en een vertegenwoordiging van bedrijven uit de directe omgeving.

Haarlo’s Belang zal betrokkenen via haar website blijven informeren over de voortgang. Qua communicatie richting de gemeente is het dan ook wenselijk om zo veel mogelijk de route via Haarlo’s Belang te laten lopen. Dat biedt de gemeente Berkelland ook duidelijkheid in de samenhang.

Kortom, wordt binnenkort vervolgd.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Haarlo’s Belang.

 

PDFPRT

Reacties zijn gesloten.