Onrust en onbegrip door vergunningstraject zendmast

Dorpsgenoten,

Ondanks eerdere contactmomenten tussen Haarlo’s Belang en de gemeente Berkelland waarin wij hebben gevraagd om een actieve inzet voor de belangen van álle inwoners van Haarlo, blijven wij signalen ontvangen dat hier onvoldoende gehoor aan wordt gegeven. Om die reden hebben wij gemeend wethouder Hoytink-Roubos hierop te bevragen.

Wij zijn van mening dat een tweespalt door deze ontwikkeling Haarlo niet ten goede komt. Liever nog zien wij uitstel van een directe verbetering van de mobiele dekking als daardoor wél een breed gedragen maar vooral ook een beter onderbouwde locatiekeuze kan worden gemaakt.

Bijlage: Onrust en onbegrip door vergunningstraject zendmast

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Haarlo’s Belang.

 

PDFPRT

Reacties zijn gesloten.