Aanvulling op gesprek met provincie over onderhoud N822 18 juni 2018

Dorpsgenoten,

Hieronder nog een kleine aanvulling op het eerder gepubliceerde verslag n.a.v. enkele vragen.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Haarlo’s Belang.

  1. Er kan bezwaar worden gemaakt tegen het verkeersbesluit. Het verkeersbesluit gaat alleen over de belijning en de bebording. De werkzaamheden starten op 17 september (oplevering 28 september 2018) volgens de planning. Met bezwaren kan dus rekening worden gehouden (minder dan zes weken na 1 augustus).
  2. Het fietsverkeer op het fietspad naast de N822 krijgt voorrang. Dit is op veel plaatsen al het geval. Ter plaatse wordt rood asfalt aangelegd als extra signalering. Gemotoriseerd verkeer vanaf zijwegen moet dus fietsers voorrang verlenen.
PDFPRT

Reacties zijn gesloten.