Nieuwe secretaris

Dorpsgenoten,

In recente berichtgeving is het jullie wellicht al opgevallen dat Haarlo’s Belang een nieuwe secretaris heeft gekregen. Ondergetekende neemt na 4,5 jaar (waarvan 2,5 jaar als secretaris) afscheid in verband met een verhuizing naar andere oorden. Anne Prinsen heeft het stokje inmiddels overgenomen. Over het algemeen heb ik me met veel plezier ingezet voor Haarlo’s Belang en haar leden. Ik hoop dan ook dat Haarlo’s Belang zich kan blijven inzetten voor Haarlo en dat haar leden hun betrokkenheid blijven tonen.

Eén van mijn speerpunten was de ontwikkeling van onze website en de directe berichtgeving naar alle dorpsgenoten. De laatste jaren zijn alle onze nieuwsberichten en verslagen via de website gepubliceerd en aansluitend ook in Kontakt verschenen. Voor wie zich nog niet heeft ingeschreven voor onze berichtgeving, klik op onze website even rechtsboven op “Blijf op de hoogte” en schrijf je in, dan krijg je al ons nieuws rechtstreeks in je mailbox (check spambox).

Ik wil iedereen met wie ik vanuit Haarlo’s Belang heb samengewerkt hartelijk bedanken. Verder wens ik iedereen het beste en wie weet komen we elkaar nog eens tegen. Het ga jullie goed. Anne, veel succes met je nieuwe functie als secretaris van Haarlo’s Belang!

Met vriendelijke groeten,
Peter Visser.

PDFPRT

Reacties zijn gesloten.