21-25 september: Leuke, interessante en creatieve (gratis) workshops!

Van het opzetten van een business case tot aan het ontwerpen van flyers. Het aanbod aan workshops is breed in de week van de ‘After Summer School’ van 21 tot 25 september: Je kunt deelnemen aan wel meer dan dertig verschillende workshops!

In de week van 21 tot 25 september worden er verschillende workshops georganiseerd door de Leefbaarheidsalliantie van Provincie Gelderland, met het thema ‘After Summer School’. Dit uitgebreide en gevarieerde aanbod is voor bewonersinitiatieven en alle andere inwoners van Gelderland.

After Summer School geeft je de kans middels deze workshops jouw kennis te vergroten voor je initiatief in jouw dorp of wijk. Voor inwoners (initiatiefnemers en vrijwilligers) zijn de workshops geheel gratis. Beroepskrachten zijn ook van harte welkom, zij betalen €100,- per workshop.

Je kunt bij de After Summer School alle kanten op. Je kunt je creatieve kant aanspreken bij zakelijk tekenen, filmen met je smartphone of een flyer ontwerpen in het programma Canva. Ontdek of er een ondernemer in jou schuilt, of leer hoe je een business case maakt. Werk aan je vaardigheden bij cultuursensitief communiceren, presentatietechnieken of bij scrummen voor dummies. Of duik de diepte in op onderwerpen als de gasloze wijk, armoede of democratisch burgerschap. Er zijn tientallen workshops om uit te kiezen. ’s Morgens, ’s middags en ’s avonds.

Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het coronavirus gehandhaafd, wat naast diverse voorzorgsmaatregelen ook betekent dat er maximaal 10 deelnemers per workshop aanwezig kunnen zijn. Wacht dus niet te lang met inschrijven.

Meld je nu aan!
Meer informatie en aanmelden doe je via: www.spectrumelan.nl/aftersummerschool

PDFPRT

Reacties zijn gesloten.